SALSES

Ingredients: 100% salsa de soja soja fermentada amb aigua i sal. Informacio nutricional per 100g: Valor energ tic: 68Kcal; Proteines: 12 1g; H. de carboni: 4 9g; Calci: 56mg; Ferro: 3 9mg; Sodi: 5400mg.

Ingredients: 100% salsa de soja soja fermentada amb aigua i sal. Informacio nutricional per 100g: Valor energ tic: 68Kcal; Proteines: 12 1g; H. de carboni: 4 9g; Calci: 56mg; Ferro: 3 9mg; Sodi: 5400mg.

Ingredients:Mescla d algues en proporcio variable 35% aigua ceba oli d oliva verge extra oli de gira sol vinagre de sidra vinagre de Jerez all sal orenga julivert i mescla d especies en proporcions variables.

Ingredients:*Tom quets 89%; *Olives 4 4%; *T peres 2 7%;*Oli d oliva verge extra; *All 0 7%; Sal. Pot contenir traces de pinyol d oliva i d api. *D agricultura ecol gica.Pvp : 3.17 Euros

Ingredients: Llavors de mostassa aigua vinagre de poma sal marina gingebre cúrcuma clavell.

Ingredients: Oli vegetal aigua mostassa 14% aigua mostassa en gra vinagre d alcohol sal marina suc de llimona cúrcuma llavors de gira sol suc de llimona concentrat suc de poma sal marina anet 0 2% cúrcuma.

Ingredients: Pasta de tom quet concentrat 61% xarop de glucosa puré de poma sucre de canya sal paprika ceba xili llimona concentrat pebre all canyella clau.

Ingredients: Puré de tom quet 54% alberginia carbasso pebrot ceba aigua oli de gira sol suc de poma sal marina julivert all pebre verdures de l hort 35%.

Ingredients:Puré de tom quet* 55% Concentrat de tom quet 24* Aigua Ceba* suc de poma* alf brega* 2% sal marina orenga* pebre*. *Procedent d agricultura ecol gica.

10 + 1 20 + 4 ngredientes: Agua avena* 9% aceite de girasol* sal marina estabilizante goma garrofin*. * Ingredientes ecologicos.

10 + 1 20 + 4 Ingredientes: Agua avena* 9% aceite de girasol* sal marina estabilizante goma garrofin*. * Ingredientes ecologicos.

INGREDIENTS: BLAT DE MORO PEBROT TOMAQUETS SECS CEBA PASTANGA MAIZENA PEBRE NEGRE CAIENA PEBRE FUMAT COMI CHIA I SAL MARINA. PRODUCCIO ECOLOGICA.

INGREDIENTS: OLI D OLIVA VERGE EXTRA PIPES DE GIRASOL CIGRONS ALFABREGA LLEVADURA NUTRICIONAL VINAGRE DE POMA NOU MOSCADA SAL MARINA I ALL. PRODUCCIO ECOLOGICA

INGREDIENTS: XAMPINYONS MONGETA BLANCA OLI D OLIVA VERGE EXTRA TAPIOCA SAL MARINA ALL BOLETS REISHI ROMER FARIGOLA MARDUIX LLORER PEBRE NEGRE I GINGEBRE. PRODUCCIO ECOLOGICA.

Ingredients: Alga wakame undaria pinnatfida 31% oli d oliva verge extra alf brega nous formatge parmes all alga espirulina spirulina maxima i sal.

Ingredients: Oli de gira sol oli d oliva verge extra 15% aigua rovell d ou vinagre sal marina estabilitzant goma xantana suc de llimona.

Ingredients: Oli de gira sol aigua rovell d ou all 6% oli d oliva verge extra 5% vinagre sal marina suc de llimona acidulant cid lactic estabilitzant: goma xantana.
Aquesta botiga utilitza galetes i altres tecnologies perquè puguem millorar la vostra experiència als nostres llocs. Més informació